LETNJA MOTO OPREMA - IXS

IXS LETNJA moto oprema u slobodnom prevodu može se reći garderoba za slobodno vreme, a mi kažemo garderoba za uživanje. Moderan i takozvani 'cool'' izgled omogućuje vam da letnju garderobu nosite bilo kada i bilo gde i da se u njoj osećate savršeno udobno i savršeno opušteno a pritom da vas neko primeti zbog vaseg atrativnog izgleda. Brzo i opušteno IXS ,LETNJA, MOTO, OPREMA - savršeno pristaje.
Pre 30 godina IXS, MOTO, OPREMA razvija i proizvodi visoko kvalitetnu odecu i praktični pribor za sofisticirane motocikliste. Konstantna težnja za savršenstvom, visoku funkcionalnost i vrhunski kvalitet isporučuje bez premca proizvode jedinstvenog dizajna iz godine u godinu.
U saradnji sa drugim renomiranim proizvođačima IXS MOTORCIKL MODA stalno razvija nove materijale i tehnologije prerade za dalje poboljšanje ne samo bezbednosi i udobnosti, ali i funkcionalnosti i trajnosti modernog izgleda letnje moto opreme - IXS.
Svaki novi proizvod prolazi kroz temeljne analize IXS laboratorije pre nego što je podvrgnut strogim testovima izdržljivosti na motorima . Ovo, zajedno sa rigoroznom kontrolom proizvodnje, obezbeđuje da je IXS MOTO OPREMA u stanju da ponudi najbolji moguci kvalitet. Proizvodi IXS LETNJE MOTO OPREME ce vam pružiti mnogo godina uživanja - za ovo imate naše garancije. Garancija međunarodne švajcarske marke IXS.